Bekijk vacatures
Waarom bij Elektramat?

Vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving


Bij Elektramat hechten we veel waarde aan betrokkenheid en saamhorigheid. Werken moet leuk zijn en plezier in het werk is essentieel! Wij geloven dat vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de groei van ons bedrijf. Samen streven we ernaar de klant de optimale beleving te geven van Elektramat.


De voordelen van Elektramat
Vitaliteit
Vers Fruit
Collegialiteit
Feest
Extra’s
Enschede – Per 1 januari 2022 is de directie van Elektramat uitgebreid naar drie directieleden en draagt oprichter Ruud Pierik zijn rol van algemeen directeur over aan mede-eigenaar Mike van Klaveren en legt Ruud eveneens zijn rol als bestuurder neer.
ENSCHEDE – 2000 euro en een studio in de Enschedese binnenstad. Meer had Ruud Pierik (35) niet. Zijn groothandel Elektramat groeide in vijftien jaar uit tot een miljoenenbedrijf. Hoe heeft ie dat geflikt?
Het was een geweldige kans voor enkele SWB medewerkers toen ze vorig jaar gevraagd werden om bij Elektramat te gaan werken. Elektramat is een webshop en elektrotechnische groothandel die ruim tien jaar actief is in de elektrotechnische branche. Toen Henk Vriesema, voormalig eigenaar van Conex en sinds 2019 hoofd accountmanager bij dit bedrijf, met een personeelsvraag bij SWB aanklopte, resulteerde dit in een succesvolle nieuwe groepsdetachering.