Bekijk vacatures
De afgelopen jaren zijn we in een razend tempo gegroeid. Waar we in 2020 de verwachting hadden de aankomende jaren met ons huidige pand minimaal vijf jaar verder te kunnen, merken we momenteel dat de ruimte schaars wordt.
Elektramat wil de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Wij proberen op alle vlakken energiezuinig en milieubewust te zijn. Wij doen dat door onder andere zonnepanelen toe te passen tot aan FSC hout gebruiken.
Enschede – Per 1 januari 2022 is de directie van Elektramat uitgebreid naar drie directieleden en draagt oprichter Ruud Pierik zijn rol van algemeen directeur over aan mede-eigenaar Mike van Klaveren en legt Ruud eveneens zijn rol als bestuurder neer.
ENSCHEDE – 2000 euro en een studio in de Enschedese binnenstad. Meer had Ruud Pierik (35) niet. Zijn groothandel Elektramat groeide in vijftien jaar uit tot een miljoenenbedrijf. Hoe heeft ie dat geflikt?
Het was een geweldige kans voor enkele SWB medewerkers toen ze vorig jaar gevraagd werden om bij Elektramat te gaan werken. Elektramat is een webshop en elektrotechnische groothandel die ruim tien jaar actief is in de elektrotechnische branche. Toen Henk Vriesema, voormalig eigenaar van Conex en sinds 2019 hoofd accountmanager bij dit bedrijf, met een personeelsvraag bij SWB aanklopte, resulteerde dit in een succesvolle nieuwe groepsdetachering.