Bekijk vacatures
EM Academie

Haal het beste uit jezelf!


Wat zijn je doelen, waarmee kunnen wij je ondersteunen? Bij Elektramat vinden we het belangrijk dat iedereen op de juiste plek zit. Door deel te nemen aan het introductieprogramma binnen de EM Academie zijn wij ervan overtuigd dat we je een vliegende start kunnen bieden. Wil je doorgroeien? Via de EM Academie bieden wij diverse mogelijkheden om zowel intern als extern een opleiding te volgen. Laat ons jouw ambities weten en wij helpen je verder!


Waarom werken
bij Elektramat?
  • Werken in een dynamisch bedrijf.
  • Een prettige, informele werksfeer.
  • Samenwerken met meer dan 400+ collega’s.
  • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Regelmatig vrijdagmiddagborrels, afdelingsuitjes en spetterende personeelsfeesten.
  • Wekelijks vers fruit en aandacht voor vitaliteit.
Bekijk alle vacatures
Het verhaal van Rogier

“Het sprak mij erg aan dat het bedrijf jong en groeiend is. Ik zat toentertijd heel erg te twijfelen om verder te gaan studeren, of om intern door te groeien. Ik besloot om bij Elektramat te blijven, omdat er veel uitdaging is en veel doorgroeimogelijkheden. Inmiddels is mijn kennis enorm vergroot op het gebied van elektra dat ik soms dingen beter weet dan een installateur.”


Lees mijn verhaal
Het verhaal van Marcel

“Ik was aan het rondkijken en uiteindelijk via een uitzendbureau met Elektramat in aanraking gekomen. Na het gesprek mocht ik een dagje meelopen op de klantenservice afdeling en diezelfde dag lag er een contract voor mijn neus. Na een half jaar via het uitzendbureau te hebben gewerkt ben ik overgenomen door Elektramat zelf.”


Het verhaal van Marcel
Het verhaal van Serge

“Mijn naam is Serge en ik ben geboren en getogen in Enschede. In september 2019 heb ik mijn HBO-diploma in commerciële economie behaald op het Saxion in Enschede. Aangezien ik met mijn studie erg breed opgeleid ben, wist ik niet direct wat ik wilde gaan doen. Omdat ik tijdens het solliciteren en oriënteren op een mogelijke nieuwe baan niet vast wilde zitten aan een opzegtermijn bij een bijbaan, heb ik me toen aangemeld bij ASA, een uitzendbureau in Enschede gericht op studenten. Via daar ben ik bij Elektramat terecht gekomen.


Lees mijn verhaal