Bekijk vacatures
Sluit jij aan bij onze nieuwe vestiging in Almelo?

Nog maar drie jaar geleden hebben we ons huidige pand in Enschede in gebruik genomen. Omdat we echter in een razend tempo groeien gaan we binnenkort in Almelo een tweede vestiging openen. Voor onze nieuwe vestiging in Almelo zoeken wij collega’s voor diverse afdelingen en functies.


Ben je geïnteresseerd in een baan bij Elektramat? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden wij je bieden? Lees dan hieronder verder!


Het is tijd voor een volgende stap, die wij dit jaar nog gaan maken

De bouw van onze nieuwe vestiging is al in volle gang. De locatie wordt Columbus 9 op het XL Park in Almelo. Het pand is nog niet volledig klaar, maar wij bieden je in de tussentijd graag een inwerktraject aan op onze locatie in Enschede. Zo leren we elkaar kennen en vergemakkelijkt dit de stap die gezet gaat worden na oplevering van het logistieke centrum in Almelo. Na dit inwerktraject ga je dan ook volledig aan de slag in ons hypermoderne magazijn in Almelo. Help jij mee om onze groei in de toekomst door te zetten?


Vacatures
Magazijn Medewerker
Almelo | 32-40 uur
Solliciteer Direct
Bijbaner Magazijn
Almelo | 12-24 uur
Solliciteer Direct
Bijbaner Inpakker
Almelo | 12-24 uur
Solliciteer Direct
Bijbaner Expeditie
Almelo | 12-24 uur
Solliciteer Direct
Assistent Leidinggevende Expeditie
Almelo | 40 uur
Solliciteer Direct
Expeditie Medewerker
Almelo | 40 uur
Solliciteer Direct
Reachtruck chauffeur
Nauwkeurig
Almelo | 40 uur
Solliciteer Direct
Waarom bij Elektramat?

Vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving


Bij Elektramat hechten we veel waarde aan betrokkenheid en saamhorigheid. Werken moet leuk zijn en plezier in het werk is essentieel! Wij geloven dat vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de groei van ons bedrijf. Samen streven we ernaar de klant de optimale beleving te geven van Elektramat.


De voordelen van Elektramat
Vitaliteit
Vers Fruit
Collegialiteit
Feest
Extra’s