STAGE MEDIAVORMGEVER

Ben jij een student Mediavormgever niveau 4 en ben je opzoek naar een uitdagende stage binnen een snelgroeiend jong bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Versterk ons team tijdens je stage.

OVER DE AFDELING

Hoe gaaf is het om niet alleen te zeggen dat wij een ontzettend leuk bedrijf zijn maar ook dit te kunnen laten zien. Hiervoor hebben wij hele mooie ideeën. Voor de HR afdeling zoeken wij daarom een stagiaire Media Vormgever die ons kan helpen onze ideeën om te zetten in beeld/ animatie.

 

Op de HR afdeling zorgen wij ervoor dat we genoeg collega’s hebben om de dagelijkse taken goed te kunnen uitvoeren, we maken de openstaande vacatures zichtbaar via o.a. onze Social Media accounts en www.werkenbijelektramat.nl website en we laten zien hoe leuk het is om voor Elektramat te werken.

Daarnaast brengen we onze medewerkers op de hoogte van evenementen, opleidingen en/ of andere nieuwtjes via ons beeldscherm in de kantine (narrowcasting) en waar nodig verspreiden we posters en flyers in ons kantoor.

We hebben ook een Elektramat Academie die er voor zorgt dat de collega’s de juiste informatie ontvangen over bijvoorbeeld onze kernwaarden, programma’s waar we mee werken, welke afdelingen er zijn, maar ook over veiligheid en opleidingsmogelijkheden.

WAT GA JE DOEN
OM ZOVEEL MOGELIJK TIJDENS JE STAGE TE LEREN

Wij bieden jou een uitdagende stageplek op de HR afdeling met ruimte voor eigen ideeën en o.a. toffe opdrachten met betrekking tot:

  • Employer Branding
  • Onze Elektramat Academie
  • Openstaande vacatures

HOI!
WIJ ZIJN ELEKTRAMAT

Elektramat is een elektrotechnische groothandel gevestigd in Enschede. De verkoop van groepenkasten en laadpalen is onze specialiteit. Via ons online platform worden wekelijks bij ons duizenden orders besteld, verwerkt, gemonteerd of geïmporteerd.

Bij Elektramat hechten we veel waarde aan betrokkenheid en saamhorigheid. Werken moet leuk zijn en plezier in het werk is essentieel! Wij geloven dat vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de groei van ons bedrijf.

Dit betekent dat wij er o.a. voor zorgen dat alle middelen die je nodig hebt om je functie goed en veilig uit te voeren aanwezig zijn. Wij creëren een fijne werkplek met aandacht voor vitaliteit in de vorm van bijvoorbeeld gratis fruit. Ook bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden zowel intern als extern via de Elektramat academie. Daarnaast organiseren wij regelmatig vrijdagmiddagborrels en spetterende personeelsfeesten.

WELKE VAARDIGHEDEN HEB JE NODIG
OM VAN JE STAGE EEN SUCCES TE MAKEN

  • Je werkt netjes
  • Je werkt graag in een team
  • Je bent nieuwsgierig en wil graag nieuwe dingen leren
  • Je houdt wel van uitdaging en hebt doorzettingsvermogen
  • Je hebt een gezonde dosis humor

WAAR WACHT JE NOG OP?

Ben jij de Stagiair(e) Mediavormgever niveau 4 die wij zoeken? Solliciteren kan direct! We vinden het vooral belangrijk van je te horen waarom jij bij ons wilt stage lopen.

Tot snel!

ENSCHEDE | MBO | STAGEVERGOEDING