Coronavirus update

Coronavirus: update en maatregelen

16-03-2020

Ook wij volgen het nieuws over het coronavirus (COVID-19) op de voet. We hebben daarom intern al vele maatregelen getroffen om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

Hieronder in het kort een update:

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

Deze week, tot nader order, zijn wij geopend tot en met 18.00 i.p.v. 21.00 uur, wat betreft het afhalen van de bestelling. Wij zijn wel van 07.00 tot en met 21.00 uur via de gebruikelijke kanalen bereikbaar om je van advies te voorzien en vragen over je bestelling en offerte te beantwoorden.

๐—”๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ

Om veiligheidsredenen ontvangen wij geen bezoek en zullen de gemaakte afspraken telefonisch plaatsvinden of uitgesteld worden tot een ander moment. Op deze manier beschermen wij onze medewerkers en relaties. 

๐—ง๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป

Om zoveel mogelijk risicoโ€™s te vermijden, werken onze medewerkers grotendeels vanuit huis.

๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป

Kom je naar de winkel om jouw bestelling af te halen? Voorkom dan zoveel mogelijk contact:

  • Houd zoveel als kan afstand (als richtlijn ongeveer 1,5 meter)
  • Betaal je toch contant? Leg dit dan op de balie neer en pak zelf je wisselgeld van de balie.

Wij hopen natuurlijk dat de maatregelen van de overheid snel hun vruchten afwerpen en we je weer van dienst kunnen zijn zoals je dat van ons gewend bent. Wij hopen op je begrip!

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om je bestelling zo snel als mogelijk te verwerken. Heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wanneer er meer en/of andere maatregelen getroffen worden, zal dat op deze pagina gecommuniceerd worden.